De betaalbare garage uit Groningen (Peize & Roden)

Bij FZ Auto’s doen we er alles aan om betaalbaar rijden voor iedereen mogelijk te maken. Zo helpen we niet alleen bij het vinden van kwalitatieve goedkope occasions, maar verzorgen we ook het onderhoud voor onze klanten. Dit doen we met behulp van onze ervaren monteurs die in staat zijn om elk probleem met uw auto te verhelpen.

Op zoek naar een occasion in Groningen (Peize & Roden)?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partij voor het vinden van uw nieuwe occasion? Dan bent u bij FZ Auto het goede adres. Wij bieden u de kwalitatief goede occasions voor scherpe prijzen in en rondom Groningen. Bekijk ons occasion aanbod online of kom langs in één van onze vestigingen in Peize of Roden. wij helpen u graag bij het vinden van een occasion die bij u past.

Occasions rij
Motor occasion

Een onderhoudsbeurt bij uw APK?

Wilt u bij de APK keuring direct uw auto een beurt laten geven zodat u hier het komende jaar geen omkijken meer naar heeft? Wij helpen u graag. Bij een APK keuring is het altijd mogelijk om een kleine of grote beurt te geven. Wij houden rekening met de onderhoudsgeschiedenis en zorgen ervoor dat onderdelen op het juiste moment vervangen worden en dat de auto het benodigde onderhoud ontvangt. 

Tevens vinden wij transparante communicatie belangrijk en zullen u bij hoge reparatiekosten vooraf op de hoogte brengen zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Ook bieden wij garantiepakketten aan zodat u onbezorgd op weg kunt.

Auto gekocht, zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt over de aanschaf. Auto voor een goede prijs kunnen krijgen. Waardoor ik zeer tevreden ben.

Wietse, Bedum

Even voorstellen

Maak kennis met FZ Auto’s, hét adres voor occasions in Groningen. Wij hebben vestigingen in Peize en Roden. Hier voorzien wij u van de scherpste prijzen en de beste service.

Goedkope auto’s in Groningen

Bij FZ auto’s staat de klant op de eerste plek. Zo kunnen we in overleg zorgen voor gratis vervangend vervoer bij reparaties en onderhoud. Ook denken we met u mee om met een betaalbare en goede oplossing u weer veilig op de weg te krijgen.

De beste autoservice in Groningen

Onze monteurs beschikken over de juiste papieren en kennis. Tevens hebben ze een hoop ervaring. Zo weet u dat uw auto altijd in goede handen is. Wij kunnen onderhoud leveren voor alle merken en hebben al het gereedschap en diagnostische apparatuur om u tot tevredenheid te helpen.

FZ Auto Occasions Groningen Peize Roden
Occasion sleutelen in auto garage

FZ auto’s is aangesloten bij BOVAG

FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.

bovag-logo

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.