DE BETAALBARE GARAGE UIT PEIZE, GRONINGEN

Bij FZ Auto’s doen we er alles aan om betaalbaar rijden voor iedereen mogelijk te maken. Zo helpen we niet alleen bij het vinden van kwalitatieve goedkope occasions, maar verzorgen we ook het onderhoud voor onze klanten. Dit doen we met behulp van onze ervaren monteurs die in staat zijn om elk probleem met uw auto te verhelpen.

OP ZOEK NAAR EEN OCCASION IN GRONINGEN (PEIZE)?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partij om uw auto te laten keuren bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden APK keuringen aan tegen een scherp tarief en kunnen eventuele reparaties ook voor u uitvoeren. We vinden transparante communicatie belangrijk en zullen u bij hoge reparatiekosten vooraf op de hoogte brengen zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

EEN ONDERHOUDSBEURT BIJ UW APK?

Wilt u bij de APK keuring direct uw auto een beurt laten geven zodat u hier het komende jaar geen omkijken meer naar heeft? Wij helpen u graag. Bij een APK keuring is het altijd mogelijk om een kleine of grote beurt te geven. Wij houden rekening met de onderhoudsgeschiedenis en zorgen ervoor dat onderdelen op het juiste moment vervangen worden en dat de auto het benodigde onderhoud ontvangt.

OP ZOEK NAAR EEN OCCASION?

EVEN VOORSTELLEN

GOEDKOPE AUTO'S IN GRONINGEN

Bij FZ auto’s staat de klant op de eerste plek. Zo kunnen we in overleg zorgen voor gratis vervangend vervoer bij reparaties en onderhoud. Ook denken we met u mee om met een betaalbare en goede oplossing u weer veilig op de weg te krijgen.

GOEDKOPE AUTO'S IN GRONINGEN

Onze monteurs beschikken over de juiste papieren en kennis. Tevens hebben ze een hoop ervaring. Zo weet u dat uw auto altijd in goede handen is. Wij kunnen onderhoud leveren voor alle merken en hebben al het gereedschap en diagnostische apparatuur om u tot tevredenheid te helpen.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

FZ auto’s is aangesloten bij BOVAG

FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.