PEUGEOT OCCASIONS GRONINGEN (PEIZE)

Op zoek naar een occasion vlakbij Groningen? Kies voor een van onze Peugeot occasions! Wij van FZ auto’s, autobedrijf uit Groningen (Peize) hebben een groot aanbod betaalbare occasions staan, waaronder Peugeot. Naast Peugeot occasions hebben we nog meer auto’s van andere merken in de verkoop. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons occasion aanbod online of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Peize.

WAAROM EEN PEUGEOT OCCASION VAN FZ AUTO’S?

De auto’s van Peugeot zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Al jarenlang is dit toonaangevende Franse merk aanwezig op de automarkt. Met kenmerken als betrouwbaarheid, een grote veelzijdigheid en uitstekende rijeigenschappen is de Peugeot als occasion ook erg populair. Daarnaast zijn de auto’s ook nog eens betaalbaar. Voor een betrouwbare occasion kun je terecht bij FZ auto’s. Met zorg zoeken wij de beste voor je uit.

OP ZOEK NAAR EEN PEUGEOT OCCASION?

AANBOD VAN PEUGEOT OCCASIONS

Wij van FZ auto’s richten ons op de verkoop van betaalbare occasions voor particulieren. Zo hebben wij een groot aantal Peugeots in onze showroom in Peize staan. De modellen die wij veel verkopen zijn:

  • Peugeot 107
  • Peugeot 206
  • Peugeot 207
  • Peugeot 308

 

Ben je toch op zoek naar een ander model? Bekijk dan ons aanbod online of maak een afspraak zodat wij je kunnen helpen met het vinden van een geschikte auto.

JOUW PEUGEOT GARAGE UIT PEIZE, GRONINGEN

Niet alleen voor de aanschaf van een Peugeot occasion kun je bij ons terecht. We helpen je in onze garage ook graag bij het onderhoud en de reparaties van je Peugeot of andere automerken zoals OpelFord en Toyota.  Verder kun je ook voor een apk-keuring bij ons terecht. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op of kom bij ons langs in Peize.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

OVER FZ AUTO’S AUTOBEDRIJF GRONINGEN (PEIZE)

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.