Peugeot Occasions Groningen (Peize & Roden)

Op zoek naar een occasion vlakbij Groningen? Kies voor een van onze Peugeot occasions! Wij van FZ auto’s, autobedrijf uit Groningen (Peize & Roden) hebben een groot aanbod betaalbare occasions staan, waaronder Peugeot. Naast Peugeot occasions hebben we nog meer auto’s van andere merken in de verkoop. Bekijk dan ons occasion aanbod online of kom langs een van onze vestigingen.

Waarom een Peugeot occasion bij FZ Auto’s?

De auto’s van Peugeot zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Al jarenlang is dit toonaangevende Franse merk aanwezig op de automarkt. Met kenmerken als betrouwbaarheid, een grote veelzijdigheid en uitstekende rijeigenschappen is de Peugeot als occasion ook erg populair. Daarnaast zijn de auto’s ook nog eens betaalbaar. Voor een betrouwbare occasion kun je terecht bij FZ auto’s. Met zorg zoeken wij de beste voor je uit.

Peugeot occasion 1
Peugeot occasion 2

Aanbod van Peugeot occasions

Wij van FZ auto’s richten ons op de verkoop van betaalbare occasions voor particulieren. Zo hebben wij een groot aantal Peugeots in onze showroom in Peize staan. De modellen die wij veel verkopen zijn:

  • Peugeot 107
  • Peugeot 206
  • Peugeot 207
  • Peugeot 308

 

Naast deze modellen verkopen wij natuurlijk nog veel meer Peugeot occasions, maar dit zijn de meest populaire modellen. Bent u toch op zoek naar een ander model? Bekijk dan ons aanbod online of kom langs in één van onze vestigingen, zodat wij u kunnen helpen met het vinden van een geschikte auto.

Uw Peugeot garage uit Groningen

Niet alleen voor de aanschaf van een Peugeot occasion kun je bij ons terecht. We helpen je in onze garage ook graag bij het onderhoud en de reparaties van je Peugeot of andere automerken zoals Opel, Ford en Volkswagen.  Verder kun je ook voor een APK keuring bij ons terecht. Heb je vragen? Neem contact met ons op of kom bij ons langs in Peize of Roden

Over FZ Auto’s Autobedrijf Groningen (Peize & Roden)

Bij FZ Auto hebben we jarenlange ervaring in inkoop, verkoop en onderhoud van auto's. Dankzij ons dealernetwerk bieden we scherp geprijsde tweedehands auto's waar u profijt van heeft.

Bovag garage Groningen

FZ Auto’s aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en ons inzetten voor betrouwbare service. Hierdoor staan wij garant voor een betrouwbare dienstverlening en leveren wij de beste kwaliteit.

Onze voordelen

Waarom een Peugeot kopen bij FZ Auto’s in Groningen?

Ontdek waarom FZ Auto’s in Groningen de beste keuze is voor uw volgende occasion! Met een ruim aanbod aan hoogwaardige auto’s, uitstekende service, scherpe prijzen en vertrouwde kwaliteit, bieden wij de ultieme ervaring voor iedere autokoper.

Ruim aanbod

Wij streven ernaar om een breed scala aan auto's aan te bieden, zodat u de perfecte match kunt vinden die past bij uw behoeften, voorkeuren en budget.

De beste service

We bieden uitstekende service vanaf het moment dat u binnenkomen tot lang na uw aankoop, met een persoonlijke benadering.

Scherpste prijzen

Wij hanteren concurrerende prijzen voor al onze auto's en diensten, zodat u kunnen profiteren van uitstekende deals zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vertrouwde kwaliteit

We streven ernaar om alleen auto's en services van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan onze strenge normen voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid.

Autosleutel overhandiging

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.