VOLKSWAGEN OCCASIONS GRONINGEN (PEIZE)

Als je op zoek bent naar een VW occasion in Groningen dan ben je bij FZ auto’s in Peize aan het juiste adres. Bij FZ auto’s hebben we een groot aanbod betaalbare occasions van verschillende merken waaronder Volkswagen, maar ook andere merken van de Volkswagen Auto Groep waaronder SEAT, Skoda en Audi. Je hebt dus bij ons een goede kans om je volgende auto te vinden. Bekijk voor het huidige aanbod de Occasionpagina of kom langs in de showroom in Peize.

WAAROM EEN VW OCCASION?

Volkswagens staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en om hun degelijkheid. Ook bieden ze voor een goede prijs uitstekende rijkwaliteiten. Er zijn dus genoeg redenen om een Volkswagen occasion aan te schaffen.

OP ZOEK NAAR EEN TOYOTA OCCASION?

ONS VOLKSWAGEN OCCASION AANBOD

Wij van FZ auto’s, autobedrijf Groningen, richten ons op betaalbare auto’s voor particulieren. Je zult bij ons dus niet gauw een Transporter busje vinden, maar we kunnen je wel helpen bij de aanschaf van een personenauto. Dit zijn de modellen die wij het meest verkopen:

Volkswagen Golf (Plus)
Volkswagen Passat
Volkswagen Polo
Volkswagen Up

Naast deze modellen verkopen wij natuurlijk nog veel meer Volkswagens, maar dit zijn de meest populaire modellen. Bent u op zoek naar een specifieke auto? Dan kunt u ook kosteloos een zoekopdracht aan laten maken. Wij gaan dan voor u op zoek naar de auto die het beste bij u past.

DE GARAGE VOOR JOUW VOLKSWAGEN

Wij zijn geen officiële dealer maar kunnen als garage wel helpen bij het onderhoud en de reparaties aan uw Volkswagen maar ook aan andere automerken zoals OpelPeugeotRenault en meer! Wij verzorgen tevens APK keuringen. U kunt dus altijd bij ons terecht. Neem vooral contact met ons op of kom eens bij ons langs in Peize.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

OVER FZ AUTO’S AUTOBEDRIJF GRONINGEN (PEIZE)

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.