Volkswagen Occasions Groningen (Peize & Roden)

Als je op zoek bent naar een VW occasion in Groningen dan ben je bij FZ auto’s bij FZ Auto’s aan het juiste adres. Wij hebben we een groot aanbod betaalbare occasions van verschillende merken waaronder Volkswagen. Bekijk voor het huidige aanbod of kom langs in de showroom in Peize en Roden.

Waarom een VW occasion van FZ Auto’s?

Volkswagens staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en om hun degelijkheid. Ook bieden ze voor een goede prijs uitstekende rijkwaliteiten. Er zijn dus genoeg redenen om een Volkswagen occasion aan te schaffen.

VW occasion 1
VW occasion 2

Ons Volkswagen occasion aanbod

Wij van FZ auto’s, autobedrijf Groningen, richten ons op betaalbare auto’s voor particulieren. Je zult bij ons dus niet gauw een Transporter busje vinden, maar we kunnen je wel helpen bij de aanschaf van een personenauto. Dit zijn de modellen die wij het meest verkopen:

  • Volkswagen Golf (Plus)
  • Volkswagen Passat

  • Volkswagen Polo

  • Volkswagen Up

 

Naast deze modellen verkopen wij natuurlijk nog veel meer Volkswagens, maar dit zijn de meest populaire modellen. Bent u op zoek naar een specifieke auto? Neem dan een kijkje in ons huidig aanbod of kom langs in één van onze vestigingen in Peize of Roden. Wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuw VW occasion.

Uw Volkswagen garage uit Groningen

Wij zijn geen officiële dealer maar kunnen als garage wel helpen bij het onderhoud en de reparaties aan uw Volkswagen maar ook aan andere automerken zoals Opel, Peugeot, Renault en meer! Wij verzorgen tevens APK keuringen. U kunt dus altijd bij ons terecht. Neem vooral contact met ons op of kom eens bij ons langs in Peize of Roden.

Over FZ Auto’s Autobedrijf Groningen (Peize & Roden)

Bij FZ Auto hebben we jarenlange ervaring in inkoop, verkoop en onderhoud van auto's. Dankzij ons dealernetwerk bieden we scherp geprijsde tweedehands auto's waar u profijt van heeft.

Bovag garage Groningen

FZ Auto’s aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en ons inzetten voor betrouwbare service. Hierdoor staan wij garant voor een betrouwbare dienstverlening en leveren wij de beste kwaliteit.

Onze voordelen

Waarom een Volkswagen kopen bij FZ Auto’s in Groningen?

Ontdek waarom FZ Auto’s in Groningen de beste keuze is voor uw volgende occasion! Met een ruim aanbod aan hoogwaardige auto’s, uitstekende service, scherpe prijzen en vertrouwde kwaliteit, bieden wij de ultieme ervaring voor iedere autokoper.

Ruim aanbod

Wij streven ernaar om een breed scala aan auto's aan te bieden, zodat u de perfecte match kunt vinden die past bij uw behoeften, voorkeuren en budget.

De beste service

We bieden uitstekende service vanaf het moment dat u binnenkomen tot lang na uw aankoop, met een persoonlijke benadering.

Scherpste prijzen

Wij hanteren concurrerende prijzen voor al onze auto's en diensten, zodat u kunnen profiteren van uitstekende deals zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vertrouwde kwaliteit

We streven ernaar om alleen auto's en services van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan onze strenge normen voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid.

Autosleutel overhandiging

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.