EVEN VOORSTELLEN…

Wij van FZ auto’s zijn grofweg tien jaar geleden begonnen met de in- en verkoop van tweedehands auto’s in Peize. In die tien jaar zijn wij verhuisd naar Groningen om daar vervolgens 8 jaar lang te verblijven. 

In die jaren is het bedrijf gegroeid naar een autobedrijf met meestal ongeveer 70 betaalbare occasions op voorraad. We geloven erin dat rijden in een technisch goede auto voor iedereen bereikbaar moet zijn en doen er alles aan om dat mogelijk te maken.

Inmiddels zijn wij weer terug waar alles begon. FZ auto’s is nu namelijk gevestigd aan De Westerd nr. 9 in het pand waar ooit de grootouders van de eigenaar hun vishandel hadden. Zo keert het bedrijf werkelijk terug bij zijn roots en hoopt FZ auto’s nog veel mensen uit Peize en de omgeving te kunnen helpen bij de aankoop van hun tweedehands auto.

WERKPLAATS

In onze werkplaats worden dagelijks diverse auto’s onder handen genomen. Voorzien van de juiste apparatuur worden de Auto’s snel en vakkundig gerepareerd, onderhouden en APK gekeurd. Onze monteurs zijn perfect opgeleid om uw auto in topconditie te houden, binnen een aanvaardbaar prijsniveau.

Werkzaamheden worden alleen uitgevoerd door als u er opdracht voor hebt gegeven. Dus geen verrassingen achteraf.

Bij ons staat kwaliteit voorop. Dit in combinatie met goede service maakt FZ Auto’s een vertrouwd adres voor het onderhouden van uw auto.

ONZE DIENSTEN

Wij kunnen tevens voor uw verzorgen:

Ook het halen en brengen van uw auto behoort ook tot de mogelijkheden.Vraag gerust vrijblijvend naar de opties die wij u kunnen bieden!

RDW

Uiteraard beschikken wij ook de over officiële erkenning van de RDW (Rijks Dienst Wegverkeer) voor het bedrijfsmatig in- en verkopen van auto’s. Dit betekent dat al onze transacties onder toezicht en met goedkeuring van de RDW worden verricht.