Hét adres voor occasions in Groningen

Voor scherp geprijsde occasions van uitstekende kwaliteit en een eerlijke deal, bent u aan het juiste adres bij FZ Auto’s in Groningen (Peize & Roden)!

FZ Auto Occasions Groningen Peize Roden

Ons verhaal

Het verhaal achter FZ Auto's

FZ Auto’s begon ongeveer tien jaar geleden met de in- en verkoop van tweedehands auto’s in Peize. In die tien jaar zijn wij verhuisd naar Groningen om daar vervolgens 8 jaar lang te verblijven. 

In die jaren is het bedrijf gegroeid naar een autobedrijf met meestal ongeveer 70 betaalbare occasions op voorraad. We geloven erin dat rijden in een technisch goede auto voor iedereen bereikbaar moet zijn en doen er alles aan om dat mogelijk te maken.

FZ Auto’s is nu weer terug op de plek waar het allemaal begon: De Westerd nr. 9. Dit pand, ooit de locatie van de vishandel van de grootouders van de eigenaar, brengt het bedrijf terug naar zijn roots. We kijken ernaar uit om nog meer mensen uit Peize en omgeving te helpen bij de aankoop van hun tweedehands auto. Ook is er een tweede vestiging van FZ Auto’s in Roden.

Onderhoud en garantie

Autoverzorging op maat bij FZ Auto’s

In onze werkplaats worden dagelijks diverse auto’s snel en vakkundig gerepareerd, onderhouden en APK-gekeurd. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid om uw auto in topconditie te houden, en dat alles binnen een betaalbaar prijsniveau.

Werkzaamheden worden alleen uitgevoerd na uw goedkeuring, dus geen verrassingen achteraf. Bij FZ Auto’s staat kwaliteit en de beste service voorop, waardoor wij een vertrouwd adres zijn voor het onderhoud van uw auto.

Occasion sleutelen in auto garage

Ons team

Maak kennis met het team van FZ Auto's

Ontmoet de experts achter FZ Auto’s. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met hun kennis en ervaring, zodat u met vertrouwen uw volgende auto kunt kiezen. 

Naam

Functie

Naam

Functie

Naam

Functie

Naam

Functie

Naam

Functie

Naam

Functie

Naam

Functie

Naam

Functie

Occasions rij

Ons aanbod

Het beste aanbod in occasions in Groningen

Bent u op zoek naar een tweedehands auto in de buurt van Groningen? FZ auto’s heeft een groot aanbod occasions met keuze uit diverse merken. Zo hebben we occasions van de bekende merken Volkswagen, Peugeot, Renault, Audi, Mercedes en nog veel meer. 

Liever een milieuvriendelijke auto, een auto met een sportieve look of een klein compact auto voor in de stad? FZ auto’s, autodealer Groningen (Peize) heeft het allemaal!

Onze voordelen

Waarom een occasion kopen bij FZ Auto’s

Ontdek waarom FZ Auto’s in Groningen de beste keuze is voor uw volgende occasion! Met hoogwaardige auto’s, uitstekende service, scherpe prijzen en vertrouwde kwaliteit, bieden wij de beste ervaring voor iedere autokoper.

Ruim aanbod

Wij streven ernaar om een breed scala aan auto's aan te bieden, zodat u de perfecte match kunt vinden die past bij uw behoeften, voorkeuren en budget.

De beste service

We bieden uitstekende service vanaf het moment dat u binnenkomen tot lang na uw aankoop, met een persoonlijke benadering.

Scherpste prijzen

Wij hanteren concurrerende prijzen voor al onze auto's en diensten, zodat u kunnen profiteren van uitstekende deals zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vertrouwde kwaliteit

We streven ernaar om alleen auto's en services van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan onze strenge normen voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid.

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.