Opel Occasions Groningen (Peize & Roden)

Op zoek naar een betaalbare Opel Occasion? Bij FZ auto’s hebben wij altijd een groot aantal betaalbare occasions waaronder vaak meerdere Opel occasions. FZ auto’s heeft een uitgebreide showroom in Peize en Roden nabij Groningen, bij ons heeft u de mogelijkheid om te kijken naar een occasionaanbod van gemiddeld 70 auto’s. Zo is er altijd wel iets wat bij u past.

Kiezen voor een Opel occasion?

Kies je voor Opel, dan kies je voor Duitse degelijkheid tegen een betaalbare prijs. Met veel verschillende modellen afgestemd op elke gezinsgrote en met auto’s voor de sportieve en de zuinige rijder is er voor iedereen een perfecte Opel te vinden. 

Opel occasion 3
Opel occasion 1

Aanbod Ford occasions Groningen

Bij FZ auto’s bieden we alle gangbare Opel modellen aan mits in de juiste prijsklasse en in goede staat. We hebben een snel wisselende voorraad en het loont dus om nog een keer vaker op onze website te kijken voor het aanbod. De modellen die het vaakst op voorraad zijn, zijn de volgende: 

• Opel Astra (station)

• Opel Corsa

• Opel Meriva

• Opel Vectra

• Opel Zafira

Naast deze modellen verkopen wij natuurlijk nog veel meer Opels, maar dit zijn de meest populaire modellen. Liever toch een occasion van een ander merk dan Opel? FZ auto’s heeft ook een groot aanbod in occasions van andere merken zoals Audi, Toyota, Volkswagen en meer!

Uw Opel garage uit Groningen (Peize & Roden)

Bij autobedrijf FZ auto’s in Groningen hebben wij naast de verkoop van auto’s ook een uitgebreide werkplaats met erkende monteurs. Daarmee kunnen we u helpen bij het jaarlijkse onderhoud, reparaties of voor de APK keuring van uw auto. Neem contact op of kom om langs in één van onze vestigingen.

Over FZ Auto’s Autobedrijf Groningen (Peize & Roden)

Bij FZ Auto hebben we jarenlange ervaring in inkoop, verkoop en onderhoud van auto's. Dankzij ons dealernetwerk bieden we scherp geprijsde tweedehands auto's waar u profijt van heeft.

Bovag garage Groningen

FZ Auto’s aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en ons inzetten voor betrouwbare service. Hierdoor staan wij garant voor een betrouwbare dienstverlening en leveren wij de beste kwaliteit.

Onze voordelen

Waarom een Opel kopen bij FZ Auto’s in Groningen?

Ontdek waarom FZ Auto’s in Groningen de beste keuze is voor uw volgende occasion! Met een ruim aanbod aan hoogwaardige auto’s, uitstekende service, scherpe prijzen en vertrouwde kwaliteit, bieden wij de ultieme ervaring voor iedere autokoper.

Ruim aanbod

Wij streven ernaar om een breed scala aan auto's aan te bieden, zodat u de perfecte match kunt vinden die past bij uw behoeften, voorkeuren en budget.

De beste service

We bieden uitstekende service vanaf het moment dat u binnenkomen tot lang na uw aankoop, met een persoonlijke benadering.

Scherpste prijzen

Wij hanteren concurrerende prijzen voor al onze auto's en diensten, zodat u kunnen profiteren van uitstekende deals zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vertrouwde kwaliteit

We streven ernaar om alleen auto's en services van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan onze strenge normen voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid.

Autosleutel overhandiging

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.