OPEL OCCASIONS GRONINGEN (PEIZE)

Ben je op zoek naar een betaalbare Opel Occasion? Kom dan vooral eens langs bij FZ Auto’s in Peize. Bij FZ auto’s hebben wij altijd een groot aantal betaalbare occasions waaronder vaak meerdere Opel occasions. FZ auto’s heeft een uitgebreide showroom in Peize nabij Groningen, bij ons heeft u de mogelijkheid om te kijken naar een occasionaanbod van gemiddeld 70 auto’s. Zo is er vaak altijd iets voor jou aanwezig. 

KIEZEN VOOR EEN OPEL OCCASION?

Kies je voor Opel, dan kies je voor Duitse degelijkheid tegen een betaalbare prijs. Met veel verschillende modellen afgestemd op elke gezinsgrote en met auto’s voor de sportieve en de zuinige rijder is er voor iedereen een perfecte Opel te vinden. 

OP ZOEK NAAR EEN OPEL OCCASION?

OPEL OCCASIONS AANBOD GRONINGEN

Bij FZ auto’s bieden we alle gangbare Opel modellen aan mits in de juiste prijsklasse en in goede staat. We hebben een snel wisselende voorraad en het loont dus om nog een keer vaker op onze website te kijken voor het aanbod. De modellen die het vaakst op voorraad zijn, zijn de volgende: 

Opel Astra (station)
Opel Corsa
Opel Meriva
Opel Vectra
Opel Zafira

Naast deze modellen verkopen wij natuurlijk nog veel meer Opels, maar dit zijn de meest populaire modellen. Bent u op zoek naar een specifieke auto? Dan kunt u ook kosteloos een zoekopdracht aan laten maken. Wij kijken dan binnen ons netwerk en online of het gezochte model ergens anders beschikbaar is. Liever toch een occasion van een ander merk dan Opel? FZ auto’s heeft ook een groot aanbod in occasions van andere merken zoals AudiToyotaCitroën en meer!

JOUW OPEL GARAGE IN GRONINGEN (PEIZE)

Bij autobedrijf FZ auto’s in Groningen hebben wij naast de verkoop van auto’s ook een uitgebreide werkplaats met erkende monteurs. Daarmee kunnen we u helpen bij het jaarlijkse onderhoud, reparaties of voor de APK keuring van uw auto. Maak een afspraak en kom snel langs. 

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

OVER FZ AUTO’S AUTOBEDRIJF GRONINGEN (PEIZE)

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.