FORD OCCASIONS GRONINGEN (PEIZE)

Ben je op zoek naar een Ford occasion in Groningen? Zoek dan niet verder! FZ auto’s, autobedrijf Groningen, heeft een groot aanbod betaalbare occasions van vele merken, waaronder Ford. Naast Ford occasions hebben we ook auto’s van andere merken in de verkoop voor een scherpe prijs, waaronder VolkswagenPeugeotRenaultToyota en meer. Bekijk ons aanbod op de site of kom langs in de showroom in Peize en wie weet vind jij je nieuwe auto!

WAAROM EEN FORD OCCASION VAN FZ AUTO’S?

De auto’s van Ford staan bekend om de fijne rijeigenschappen. Dat zie je onder andere terug in de stuurkwaliteit van de auto. Daarnaast zijn het auto’s met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een betrouwbare Ford occasion kun je terecht bij FZ auto’s in Groningen (Peize). Met zorg zoeken wij de beste voor je uit.

OP ZOEK NAAR EEN FORD OCCASION?

AANBOD FORD OCCASIONS GRONINGEN

Wij van FZ auto’s richten ons op de verkoop van betaalbare Ford occasions in Groningen voor particulieren. Zoek je een kleine en compacte auto? Dan zijn de Ford Ka en Ford Fiesta misschien wel wat voor jou. Zoek je een auto voor je gezin, kies dan voor een wat ruimere auto zoals de Ford Focus of de Mondeo. Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze occasions? Bekijk dan ons occasion aanbod online of maak een afspraak zodat wij je kunnen helpen met het vinden van een geschikte auto.

JOUW FORD GARAGE UIT GRONINGEN (PEIZE)

Naast de verkoop van occasions kun je ook voor onderhoud en reparaties van je Ford altijd terecht bij de garage van FZ auto’s in Groningen (Peize). Daar verzorgen wij ook APK-keuringen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op of kom bij ons langs in Peize.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

OVER FZ AUTO’S AUTOBEDRIJF GRONINGEN (PEIZE)

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.