Garantie & servicepakketten

Verleng de levensduur van uw voertuig en minimaliseer kosten met onze uitgebreide garantiepakketten. Bekijk onze verschillende garantiepakketten en vindt een optie die past bij uw behoeften.

Onze garantiepakketten

De beste garantie voor uw occasion

Geniet van een zorgeloze rijervaring met onze uitgebreide garantiepakketten. Kies het perfecte pakket dat past bij uw behoeften.

Basis pakket

€195,-

Comfort pakket

€495,-

Premium pakket

€895,-

BOVAG pakket

€1995,-

BOVAG garantie

BOVAG garantie bij FZ Auto

FZ Auto’s is aangesloten bij BOVAG, wat staat voor uitstekende service waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Ook zorgen wij voor transparante garantie voorwaarden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wilt u, net als al onze andere tevreden klanten, hoogwaardige service ontvangen voor uw occasion? Neem dan contact met ons op.

bovag-logo

Voor meer informatie over onze garantie, lees de Bovag garantievoorwaarden

Auto keuren APK Occasion

Wat klanten zeggen over FZ Auto's

Veel anderen zijn u al voorgegaan. Hieronder kunt u lezen wat onze klanten te zeggen hebben over FZ Auto’s en de service die wij hebben verleend.

Onze voordelen

Waarom een occasion kopen bij FZ Auto’s in Groningen?

Ontdek waarom FZ Auto’s in Groningen de beste keuze is voor uw volgende occasion! Met een ruim aanbod aan hoogwaardige auto’s, uitstekende service, scherpe prijzen en vertrouwde kwaliteit, bieden wij de ultieme ervaring voor iedere autokoper.

Ruim aanbod

Wij streven ernaar om een breed scala aan auto's aan te bieden, zodat u de perfecte match kunt vinden die past bij uw behoeften, voorkeuren en budget.

De beste service

We bieden uitstekende service vanaf het moment dat u binnenkomen tot lang na uw aankoop, met een persoonlijke benadering.

Scherpste prijzen

Wij hanteren concurrerende prijzen voor al onze auto's en diensten, zodat u kunnen profiteren van uitstekende deals zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vertrouwde kwaliteit

We streven ernaar om alleen auto's en services van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan onze strenge normen voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid.

Autosleutel overhandiging

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.