RENAULT OCCASIONS GRONINGEN (PEIZE)

Ben je op zoek naar een tweedehands Renault auto in de omgeving van Groningen? Bij FZ auto’s, autobedrijf Groningen, hebben wij een groot aanbod in mooie, betaalbare auto’s. Naast onze tweedehands Renault’s verkopen wij meer occasions van Franse merken zoals Citroën en Peugeot. Bekijk ons ruime aanbod online of kom langs in onze showroom en wij vertellen jou alles over de mogelijkheden.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN RENAULT OCCASION BIJ FZ AUTO’S?

Kies je ervoor om in een Renault te rijden dan kies je voor comfort, luxe en design. Dat maakt dat een Renault zo populair is onder de Franse automerken. Wanneer je een Renault occasion bij FZ auto’s koopt, ben je meestal een stuk voordeliger uit qua aanschafprijs en ben je verzekerd van goede service.

OP ZOEK NAAR EEN RENAULT OCCASION?

ONS TWEEDEHANDS CITROËN AANBOD

Wij hebben een groot aanbod in Renault occasion modellen. Daardoor is er altijd een ruime keuze. Van fijn compact tot een lekker ruim model. De bekenste Renault modellen zijn de:

• Clio
• Laguna
• Megane
• Twingo

Regelmatig wordt het Renault occasions aanbod aangevuld. Staat het model auto dat je zoekt niet op onze website? Maak dan kosteloos een zoekopdracht aan. Wij gaan dan gelijk kijken of deze ergens anders beschikbaar is. 

RENAULT GARAGE GRONINGEN

Op zoek naar een Renault garage? Naast de in- en verkoop van auto’s kun je ook bij ons terecht in de werkplaats. Een garage met gespecialiseerde monteurs die jou kunnen helpen bij reparaties, onderhoud of een APK-keuring van uw auto. Maak gemakkelijk een afspraak en kom snel langs.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

OVER FZ AUTO’S AUTOBEDRIJF GRONINGEN (PEIZE)

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.