CITROËN OCCASIONS GRONINGEN (PEIZE)

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare Citroën Occasion ben je bij FZ auto’s aan het juiste adres. FZ auto’s heeft een ruim aanbod van occasions van vele verschillende merken zoals Citroën, maar ook andere Franse merken zoals Peugeot en Renault.

KIEZEN VOOR EEN CITROËN OCCASION?

Wanneer je kiest voor een Citroën occasion dan kies je voor een eigentijds design, goede rijeigenschappen en veel comfort. Tweedehands Citroëns zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Je kiest dus voor waar voor je geld wanneer je een tweedehands Citroën bij FZ auto’s koopt.

OP ZOEK NAAR EEN CITROËN OCCASION?

ONS TWEEDEHANDS CITROËN AANBOD

In onze voorraad bevinden zich altijd verschillende Citroëns, er is dus altijd genoeg keuze. Onze meest verkochte modellen zijn als volgt:

  • Citroën C1 (Budget topper)
  • Citroën C2
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C5
  • Citroën Saxo

 

Naast deze modellen zijn er nog vele andere modellen die wij zo nu en dan op voorraad hebben. Staat de auto die jij wil niet op onze website? Maak dan een zoekopdracht aan. Wij gaan dan meteen voor jou op zoek. 

CITROËN GARAGE REGIO GRONINGEN

Ondanks dat wij geen officiële merkdealer zijn, kunnen wij jou wel helpen bij reparaties en onderhoud aan jouw Citroën. Onze ervaren monteurs staan dagelijks klaar om jouw auto in goede staat te houden. Kom snel langs in de showroom van autobedrijf FZ auto’s in Groningen (Peize). 

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

OVER FZ AUTO’S AUTOBEDRIJF GRONINGEN (PEIZE)

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.