Citroën Occasions Groningen (Peize & Roden)

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare Citroën Occasion ben je bij FZ auto’s aan het juiste adres. FZ auto’s heeft een ruim aanbod van occasions van vele verschillende merken zoals Citroën.

Kiezen voor een Citroën occasion?

Wanneer je kiest voor een Citroën occasion dan kies je voor een eigentijds design, goede rijeigenschappen en veel comfort. Tweedehands Citroëns zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Je kiest dus voor waar voor je geld wanneer je een tweedehands Citroën bij FZ auto’s koopt.

Citroën occasion 2
Citroën occasion 1

Ons tweedehands Citroën aanbod

Bij FZ auto’s vind je betrouwbare tweedehands auto’s voor een scherpe prijs. In onze voorraad bevinden zich altijd verschillende Citroëns, er is dus altijd genoeg keuze. Onze meest verkochte modellen zijn als volgt:

  • Citroën C1 (Budget topper)
  • Citroën C2
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C5
  • Citroën Saxo

Naast deze modellen zijn er nog vele andere modellen die wij zo nu en dan op voorraad hebben. Daarnaast hebben we ook occasion aanbod van andere Franse merken zoals Peugeot en Renault.

Citroën garage Groningen

Ondanks dat wij geen officiële merkdealer zijn, kunnen wij jou wel helpen bij reparaties en onderhoud aan jouw Citroën. Onze ervaren monteurs staan dagelijks klaar om jouw auto in goede staat te houden. Kom snel langs in de showroom van autobedrijf FZ auto’s in Groningen, Peize en Roden. 

Over FZ Auto’s Autobedrijf Groningen (Peize & Roden)

Bij FZ Auto hebben we jarenlange ervaring in inkoop, verkoop en onderhoud van auto's. Dankzij ons dealernetwerk bieden we scherp geprijsde tweedehands auto's waar u profijt van heeft.

Bovag garage Groningen

FZ Auto’s aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en ons inzetten voor betrouwbare service. Hierdoor staan wij garant voor een betrouwbare dienstverlening en leveren wij de beste kwaliteit.

Onze voordelen

Waarom een Citroën kopen bij FZ Auto’s in Groningen?

Ontdek waarom FZ Auto’s in Groningen de beste keuze is voor uw volgende occasion! Met een ruim aanbod aan hoogwaardige auto’s, uitstekende service, scherpe prijzen en vertrouwde kwaliteit, bieden wij de ultieme ervaring voor iedere autokoper.

Ruim aanbod

Wij streven ernaar om een breed scala aan auto's aan te bieden, zodat u de perfecte match kunt vinden die past bij uw behoeften, voorkeuren en budget.

De beste service

We bieden uitstekende service vanaf het moment dat u binnenkomen tot lang na uw aankoop, met een persoonlijke benadering.

Scherpste prijzen

Wij hanteren concurrerende prijzen voor al onze auto's en diensten, zodat u kunnen profiteren van uitstekende deals zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vertrouwde kwaliteit

We streven ernaar om alleen auto's en services van de hoogste kwaliteit aan te bieden die voldoen aan onze strenge normen voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid.

Autosleutel overhandiging

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.