APK & onderhoud

Veiligheid voor uw occasion is essentieel. Daarom bieden wij professionele APK-keuringen en hoogwaardige onderhoudsdiensten om uw occasion in topconditie te houden.

Onderhoud aan occasion

Onze werkplaats

Ervaren vakmanschap met goede kennis

Bij FZ Auto’s wordt elke onderhoudsbeurt professioneel uitgevoerd door onze ervaren monteurs met uitgebreide kennis van auto’s. Het onderhoud wordt uitgevoerd in onze garages die voorzien zijn van professioneel materiaal om u de betrouwbare service te verlenen. 

Bovendien is FZ Auto’s aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en ons inzetten voor betrouwbare service. Hierdoor staan wij garant voor een betrouwbare dienstverlening en leveren wij de beste kwaliteit. Bij FZ Auto’s kunt u rekenen op de hoogste normen in service en vakmanschap, voor een zorgeloze rijervaring.

bovag-logo

Wat klanten zeggen over FZ Auto's

Veel anderen zijn u al voorgegaan. Hieronder kunt u lezen wat onze klanten te zeggen hebben over FZ Auto’s en de service die wij hebben verleend.

APK service

De beste service voor uw occasion

Bij FZ Auto’s begrijpen we het belang van een grondige APK-keuring voor uw voertuig. Onze monteurs voeren een uitgebreide controle uit, waarbij alle essentiële onderdelen van uw auto worden geïnspecteerd. Van remmen en banden tot verlichting en uitlaatsysteem, geen detail wordt over het hoofd gezien.

We streven naar maximale transparantie in onze dienstverlening, daarom informeren we u altijd duidelijk over eventuele bevindingen tijdens de keuring. Bij FZ Auto’s staan we garant voor uw veiligheid en gemoedsrust op de weg.

APK service banden check
Dashboard auto kilometerteller occasion

Garantie & servicepakketten

Garanties die voldoen aan uw behoeften

Onze occasions worden geleverd met een standaard garantiepakket voor extra gemoedsrust, zodat u veilig op weg kunt. Als u op zoek bent naar een uitgebreidere dekking, bieden wij aanvullende garantiepakketten die aansluiten bij uw behoeften. Zo beschermt u zich tegen onverwachte uitgaven voor reparaties.

Bij FZ Auto’s staat uw tevredenheid en gemoedsrust centraal met onze garantiepakketten, zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Neem vandaag vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij aanbieden? Neem dan contact.