TOYOTA OCCASIONS GRONINGEN (PEIZE)

Bij FZ auto’s hebben we een uitgebreid aanbod van betaalbare en goede auto’s op slechts tien minuten rijden van Groningen. Zo hebben wij (bijna) altijd meerdere occasions van het populaire merk Toyota in Groningen beschikbaar voor een goede prijs. Bekijk ons huidige occasionaanbod of stel een zoekopdracht in zodat wij de perfecte Toyota voor jou kunnen opzoeken.

WAAROM EEN TOYOTA OCCASION?

Toyota staat al jaren bekend als een goede autofabrikant en draagt bij aan de goede naam die Japanse automerken hebben. Hun auto’s worden vaak bestempeld als onverwoestbaar en zullen je dus niet laten staan. Tevens hebben ze een geschikte auto voor iedere portemonnee en voor elke gezinssamenstelling.

OP ZOEK NAAR EEN TOYOTA OCCASION?

AANBOD TOYOTA OCCASIONS GRONINGEN

Bij FZ auto’s, occasions Groningen, proberen we rijden betaalbaar te houden en richten wij ons op auto’s voor particulieren. Je zult dus niet snel bij ons bestelwagens of pick-ups vinden. Wij bieden regelmatig de volgende modellen van Toyota aan in Groningen:

  • Toyota Aygo
  • Toyota Avensis
  • Toyota Corolla
  • Toyota Yaris (Verso)

TOYOTA DEALER GRONINGEN

Wij zijn geen Toyota dealer, maar kunnen je naast bij het vinden van een Toyota Occasion ook helpen met het onderhoud. Uiteraard repareren wij naast Toyota’s ook andere automerken waaronder de Ford, Citroën, Volkswagen en meer! Onze ervaren monteurs kunnen helpen bij zowel kleine als grote reparaties en tevens voeren wij ook APK keuringen uit. Kom eens langs in de showroom of neem contact op voor meer informatie.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

OVER FZ AUTO’S AUTOBEDRIJF GRONINGEN (PEIZE)

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.